Lizzie

I'm still standing, you can't take this joy away

Yes! Fredag xD

Publicerad 2008-06-27 18:34:42 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Hejsan sötnosar Hur mår ni ? 

Yes äntligen fredag, det känns helt härligt att vara hemma igen. Japp nu jag ska jag berätta vad jag har gjort idag . jag var varit på Sommarskolan som vanligt nästa vecka är det den sista . YEssssss!!!  vi kollade på film men vi kollade inte på ''Stay Alive'' typist också . Men vi kollade ''Hitch''  (jätte bra film ) har ni sett den ?


Efter det slutade vi tidigare , Jag tänkte bara Yes nu kan jag äntligen vara fri
och var med min vänner, men sedan började regna, regna och regnar asså det tog aldrig slut som tur hade jag tröja med luva på som jag kunde skydda mig . Det här kallas inte för sommar , utan det bara regnar och det tråkigt liksom blir aldrig bra väder för tiden !!!

Tycker ni inte det?
Har trevligt Fredag :)

Hejsan

Publicerad 2008-06-26 16:39:29 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Läget ? , har ni haft bra idag ? Jag har =)
Det kul att läsa era kommenter, jag blir mycket tacksam av det , men i alla fall (hihi) .
Idag tog jag buss till sommarskolan den här gång , jag skulle lämna min kusin till dagis och jag visste att jag skulle  komma sent ,  när jag var på skolan så hade inte ens läraren kommit och klockan var fem minuteröver nio . Och hon kommer alltid sent .Det liksom jobbigt, men jag har lärt mig mycket .Efter det bakade vi chokladbollar, vi skulle skriva av från smartboard Tastelines lätta chokladbollarLÖNT !!! hon kunde ju kopiera till oss istället och plus skulle  vi tex har tre och delar med tre msk , det blir ännu jobbigare så  att man ville inte baka längre, men annans gick det bra.Sedan bestämd vi vad vi skulle göra imorgon Sandra förreslå att vi kollar på en släckt film som heter '' Stay Alive'' . Har ni sett den ? Är den bra ? För jag har inte sett den .

Har trevligt dag =)

Jennifer Hudson - Spotlight

Publicerad 2008-06-25 19:45:33 i ♥Musik 4 life,

'

känner ni igen Jennifer Hudson ? Inte ?  Visste ni att hon har varit med Dreamgirls, och även på sex and the city . Hon är even också R&B-sångerska . Det är hennes första singel Spotlight . Hon är jättebra. Kan sången nu utan till. Den som ha skrivit sången heter Neyo .
Hennes första album kommer soon .

WEll enjoy :)

Many, Many Magazine

Publicerad 2008-06-24 21:32:11 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,Hm....vilken ska jag tar ??


Tar denna :)
Tjena mina underbara läsare
läget ? hur har det varit din dag?
Jo, Idag har jag varit på Sommarskolan på Augustenborgskola . Hade Matte , för att träna litesom jag inte är bra. Och det var inte så många ,som dem 9-orna som ska ut . Dem har också s-skola på Lindängeskolan och dem var jättemånga .
och efter det  var jag så  ... sug en att köpa ny sofis mode tidning .  Igen för att jag har inga böcker att läsa hos min kusin . Så jag köpte denna .

Har det bra
Puss, kram

Rihanna visar upp den nya tatueringen!

Publicerad 2008-06-22 19:49:51 i ♥Celebrities,SER ni ?? Tro hon att man kan tatuera sig på öron !!! vet ni vad dem romerska siffror betyder !?
Kanske har datumet något att göra med Rihannas pojkvän Chris Brown?!Rihanna var söt i sin blommiga klänning! Hon ser glad ut :)Gillar ni blomman i håret?!

God morgon

Publicerad 2008-06-20 11:57:54 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Shoo folk 
 
Läget ? , har ni sovit gott ? ......hahaha det har jag!! men e lite sömnig lite ... vaknade för tidigt typ sju tiden men e fortforande pigg. :)  Vad ska ni göra idag? : / ni vet väl det midsommar idag :O jag ska med min kusin
Xaviera och var med på midsommarfesten och ja... sen vet jag inte vad jag ska göra idag ,kanske titta på TV eller var med min kompis . tänkte innan gå och shoppa fast det inte lönt för att det helgdag och affärena slutar tidigt så ..det blir ingen shopping idag kanske imorgon??? 
MEn vem ska jag var med då ??  :S har inte tänk på det !!  
 
Har alla en trevligt Midsommar :D

Puss,Kram

Love it

Publicerad 2008-06-18 12:02:59 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

 Elli shoppar :D

Sofis mode - Magazine
Point zero - Hood Print - Stadium

Jag älskar den tröjan som min faster köpte åt mig xD . (Love it !)
Och sedan köpte jag  tidning Sofis mode för att jag tycker om att läsa och jag älskar  mode-tidning . också, innan läste jag Julia, Veckoreyv och nu Sofis mode .

Vliken tidning läser du ?
Förresten vad tycker du om min bakgrund,header-bakgrund?

Getting "Together" with Alicia Keys

Publicerad 2008-06-17 13:09:09 i ♥Celebrities,
Alicia hjälper barnen som har AIDS. Filmen heter "We Are Together" . Men  som jag tycker så sjunger dem så underbart . om den inte sjukdom så hade dem då blir friska . Men tack vare Alicia Keys som hjälper dem just nu . Filmen är jättebra. Musik är deras Passion .

Till Skanör

Publicerad 2008-06-10 20:55:59 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Sommaren kommer närmare och närmare förresten , De imorr ! xD
Denna veckan har det varit jättekul och jobbigt samtidig... igår hade jag eller hela år-kurs 6-9 hade triathlon och idag var 9-an på Bakken ,6-an ..aa jag vet inte vad de gjorde idag faktisk . Men min klass var på Skanör där min lärare bor .

Sen gick  till Stranden och badet men...det blåste mycket men alla fall ...vi åt, vi lekte och sen bade igen . Och nu kommer det tråkiga... när jag simmade ... jag drunknade men jag svalde vatten och vattnet drog mig och det hända också min kompis, och så hjältar räddade mig xD

Har alla en bra sommar lov xD

Jessica och Cash har äntligen fått sin dotter...

Publicerad 2008-06-09 20:53:56 i ♥Celebrities,

Nyblivna föräldrar!

''I helgen föddes dottern Honor på ett sjukhus i Los Angeles,Skådespelerskan Jessica Alba och maken Cash Warren har blivit föräldrar.
Jessica och Cash avslöjade att de väntade barn i december i år. Vackra Jessica Alba har strålat under de senaste månaderna, men medger att graviditeten inte varit helt smärtfri.
- Vad som helst har kunnat  få mig att bli vansinnigt arg eller att börja gråta. Jag är inte van vid det.

Vi önskar hela familjen lycka till och längtar efter bilder på nya familjemedlemmen!''
 

Om

Min profilbild

Elli

Hej! Jag kallas för Elli .Bor i Malmö och trivs med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela