Lizzie

I'm still standing, you can't take this joy away

Torsdag

Publicerad 2008-08-28 19:30:34 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,Hejsan läget ? Hur mår ni?
Det ingen lek idag utan som vanligt vakna upp ,äta fruost , klä på sig , och sedan till skolan . 
Och nu idag efter lunchen hade vi Mentor med klassen . tre barn som var frånvaro och imorgon är det fotboll-dagen . först o fräst man måste vara med för att det gå på betyd och dem som vill inte spel få ta promenerar på mill ,det bättre att spela än att gå ! Jag tex. måste spela för att jag vill få min betyd (vill aldrig få IG på Idrott !) .Jag älskar Idrott och jag är alltid med . Men problemet är att mina kompisar vill att jag ska vara målvakt men det vill inte jag liksom jag är inte ens bra även om jag har gjort.VAd ska jag göra ??? hm...oj jag har total glömt att jag har flätat mig ,vill ni ser ? så här ser det ut :D Nå? vad tycket ni ?


Puss o Kram

Festivalen med klassen

Publicerad 2008-08-22 16:42:11 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,Hejsan , hur mår ni ?
Idag har jag varit med klassen på Malmöfestivalen ,det sista idag bara som ni vet . I alla fall jag var med Josse på
Gina tricot , kolla lite för jag köper nästan ingenting alls från affären så plöstligen så hitta jag den gula fina topp som jag tyckte om . Plus den var på REA så jag köpte det . (Perfect ) Seadan gick vi HM fanns ingenting där hellre så  jag tog deras tidning gratis , sedan vi gick till

Ur & Penn hitta det halsband till den toppen . Men hon köpte öronhängen med pärla jättefint .

Topp- Gina Tricot
Halsband -Ur&Penn
Tidning - HM


Puss O Kram

Nrj in the Park !! xD Igår

Publicerad 2008-08-21 16:27:47 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,


Hejsan :) Hur mår ni?
ÅÅ jag önskade att jag kunde vara där igen . Igår var det liksom helt ballt !!
Var ni där också på Malmöfestivalen?
Jag var där med mina kompis Jenni,tiffany ,Emma och Nicole .Vi stod där två timmar bara för att ser dem uppvisa . Plötsligt började regnar, som tur hade min kompis Jenni lånat en parafly som vi kunde skydda oss , efter det kom solen och det slutade regna  (YES)  . Tänkte jag :)  Men i alla fall jag såg Afasi&Filthy ,Ida Corr, Madcon, Lazee ,Swingfly,Anoran, och J-son .  Sedan när festen var slut kom DJ och spelade och alla människor dansade till och med Jag !
Idag gick jag till skolan som vanligt,men denna veckan skulle klass har kul och nästa vecka är det allvar mycke allvar !
Fick schema idag , ska fota på Måndag  och imorgon ska klassen till Malmöfestivalen . Så ball det kommer att blir . Aj ga den bästa klassen :D men idag kolla vi på flim  Freedom Writers som jag har redan sett . Den e skit bra ni borde ser den.
Puss o Kram

Brit avslöjar allt om sin superdiet:"Jag äter bara 1200 kalorier per dag"

Publicerad 2008-08-20 14:24:38 i ♥Celebrities,


''Som Starlounge tidigare rapporterat har Britney Spears gått ner en hel del i vikt på senaste tiden, och i nya numret av OK! magazine avslöjar hon hur hon lyckats få tillbaka sin slimmade figur:  

- Jag har aldrig varit så här hälsosam i hela mitt liv. Min diet har en hel del att göra med att jag kommit i form igen. Jag äter inget socker. Jag äter inte ens frukt eller juice eftersom de innehåller socker. Jag äter kyckling, lax och ris. Jag äter avokado. Till frukost äter jag äggvita och ibland äter jag kalkonburgare till lunch. Jag försöker att bara äta 1200 kalorier per dag. Det låter kanske inte som så mycket, men det blir faktiskt en hel del mat om man äter de rätta sakerna, säger Britney till tidningen.  

Sångerskan har även slitit många hårda timmar på gymmet med sin personliga tränare Adam Cronin för att få tillbaka sina berömda magrutor och avundsvärda figur.  

- Om du följer ett vitalt träningsprogram - plus den här dieten - så är det möjligt att gå ner upp till 5.5 kilo på 30 dagar på ett väldigt hälsosamt sätt, säger Adam till OK!''

Back to school !!??? no away... thats bullshit !!!

Publicerad 2008-08-18 20:40:39 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

 
  i'm Back
 
Hur e det med er ? det var för länge sen . 


  Är så nervöst på första dagen !! uppropa namnen  som vanligt och sen få man gå
hem. Denna veckan kommer att kul . Å har jag berättat att en tjej ska börja på min klass ? när läraren sa det så hade jag frågortecken på huvud. Vi var den bästa klassen men nu det har kaos nä faktisk inte så bra nu längre eftersom vi blir bara mindre och mindre .  

_ Har saknat er mkt <3

Om

Min profilbild

Elli

Hej! Jag kallas för Elli .Bor i Malmö och trivs med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela