Lizzie

I'm still standing, you can't take this joy away

Igot my new shoes and I'm lookin' so fresh

Publicerad 2009-04-30 22:44:38 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Hejsan Everbody =)
Ja..då som ni så har jag äntligen köpt ny skor . Jag tycker speciellt när den är gul .
Åssa ni anar inte hur fint den är .,.... (yey so happy ) Innan jag skulle till Stan med ( Lakisha ) var i skolan såklart klockan tolv jag hade hemkunskap-prov gick mycket bra. Kan jag säga efter de slutade lektionen för idag. Och Klockan var bara Ett . Det känns rätt så bra för att det va varmt idag så jag cyklade runt . Efter det så jag var jo i stan , måste köpa dem skona annars så.. vet inte-----> :S
Men iaf jag och min kompis var i Entré
. O jag hittade dem , rätt storlek och den passa mig ( perfect ) :P . Förresten ni vet att det är Valborgsmässoafton idag? och det det imorr de är ValborgPeace

Be inspire

Publicerad 2009-04-28 20:58:12 i ♥Like this moment,


But I got this ice box where my heart used to be
But I got this ice box where my heart used to be
I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold
I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold

Prao v.19-20

Publicerad 2009-04-23 19:04:42 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Hey Everybody =)
Länge sen ? huh ? eller ... nä ? det tycker inte jag men min kompis Lakisha tycker de . Men samtidigt är det sant också för att jag bor hos mina kusin (varför? :S ) . Jo det för att min faster jobbar på kvällen och hennes man är på semester så dem behöver nån som kan ta hand om barnen därför valde dem mig XD . För jag har gjort det förr fast det va förra året och just nu är dem äldre så det blir svåre  och jobbigare ... och At same time jag måste göra mina läxor , jag har två prov imorr så jag har inte haft tid och liksom blogga hela tiden . Men snart kommer deras pappa i denna veckan ,tro jag och då har jag äntligen kommit HEMma och det som jag saknar mest  är min egen SÄNG :( så jävkla mycket .
Bilden ska föreställa att  jag ska snart praoa och det är inte förrän v.19-20 . Det är så... att jag har börjart om i skolan, och jag har aldrig praoat förr....:O och jag ska plus tar sommarjobb som jag har  redan allmänt mig . hahha jag vill har Pengar so that why ?=P såklart är de inte så lätt som man tro... jag går nu i åttan men går ut i nian i nästa år ... Cant wait . Jag tycker faktiskt att det kul att göra olika saker i gymnasite . och efter höst-terminen så ska min klass bestämma vilken va dem gymnasium som man vill går på . Och jag redan bestämt mig så jag behöver inte oroa mig =D .
Har ni märkt för tiden att det bättre och ju bättre fint väder imorr kommer att det blir lika fint som det var idag .
Det synd om mig ... :/ för vet ni vad ? jag har pollenallergi
:::::::::::::::::::::::::::::::( det stör mig så mycket, tänkt er att man kan inte gå ut lika mycket som man gjorde förr :( :O
Bara för Pollen !!! DUmma pollenallergi

Är det kul i gymnasium ??? Wanna know
Ha en skön Torsdag
LOve

Hejsan allihopa =)

Publicerad 2009-04-18 15:07:57 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Allt väl annars ??? oh... jag är så jävla trött på alla bloggar som har med lösenord på deras kommentar !! varför har man det förresten ?? De vissa som har de , å vissa inte ex  JAG har inte de jo . Men det liksom stör mig hela tiden att skriva ner vad du ser på bilden .för att kolla om man är HUMAN !!!! ??? Excuseme jag är faktiskt  en människa !!  (eller vad det nu det är ) Det finns även på myspace , och facebook det likadant , liksom är det nån som vet varför man har vissa bloggar lösenord på sitt kommentar ?? För att inte vara taskigt men det va jag tycker, det mitt åsikt .  Anyway skip with that ...=P Jag har fixat mitt hår på påsk-lovet men har har inte hunnit tagit foto på de , och lagt in de på min blogg . Plus att det var varit mycket läxor nu förtiden att snart kommer att har tre  prov nästa vecka och nästa vecka igen . O jag kanske kommer att blogga då det kanske ...jag är inte säker... om jag kan... :/
På Tisdags va jag helt fint med håret , och alla mina kompisar bara .... ''ååå så fint ditt hår e....Elizabeth '''
''- Tack så mycket sa jag''

 Alla sa samma sak , och vissa ville veta hur långt tid det tog att sitta ner och den personen flärta mitt hår .
Men eftersom mitt hår är långt så tog det 8 timmar för att flärta mitt hår .... ( ya  that's right , believe or NOT )
Igår inte alls kul dag för mig , för jag hade alla lektioner på fredag och slutar klockan tre ! Vid den tiden så va jag rikigt trött pallade presic ingenting . Men så fråga Rafia om jag kunde var med henne och grilla ute med hennes vänner  (why not tänkte jag ) för jag hade ingeting att göra så igår var det okej att äntligen vara ute med nån och grilla ute det var faktiskt mysit så ( thanks Rafia =D )
Em... idag lördag ska jag plugga , chilla lite och sedan plugga igen . imorr ska jag till kyrkan sedan ska jag till min träning,( ni vet BIGMACin  XDDDDDDDDDDD ) aa det var för länge sen för det var påsklov och vi kunde inte träna då .
Så nu känns det att man har inte dansat på länge :O OCH SNART SKA MIN DANS GRUPP UPPTRÄDA I MAJ SÅ NU MÅSTE TRÄNA A LOT ! 
 
Peace

Chris Brown dejtar Natalie Mejia (från bandet Girlicious)

Publicerad 2009-04-14 21:46:48 i ♥Celebrities,Det verker som Chris brown is moving on with Natalie från Girlicious .
Även om han fortforande älskar Rihanna ( vilket innebär är rikigt dumt ) -  tycker jag .
Det här kan man säga är ny start speciellt för Chris Brown .Men är det sant att han dejtar två st ??
Och vad heter hon isf ?? kanske och skumt ?
Man tro inte ens att det är sant eller falsk , jag tycker att det stämmer inte.
Först Natalie Mejia och sedan Erica Jackson . Erica är hans universitetsstuderande exet,( låter intressant huh ?? )
Det sägs att Erica hjälper Chris B att hålla smärtan från Rihanna .
I Lördags börjarde han dejta Natalie från Los Angeles och tatuerarede tillsammans , men annars har dem  spenderat tillsammans och snacka lite då och då  men hon ha i övrigt hemlighetsfull om deras relation till varandra.
Så här långt går det  bättre än förr . Det ingen fler kommentar om det , men att var ihop med Rihanna passade INTE hon har nästan förstörd hans kärriar . ( But we still there 4 you Chris B !! speciellt jag <3 ) XDNAJJJ!! jag missade DH idag :( men ska se de på repris :P

Day26 feat Yung Joc & Diddy - Imma Put It On Her

Publicerad 2009-04-13 20:00:45 i ♥Musik 4 life,
Hejsan allhop 
 Vad tycker ni om min nya design ??
Det tog långt tid för att hitta en perfect bild till blogg, som passar till våren . Men nu har jag hittat en =) ´(yey) 
Jag visste inte hellre vilken header-bild jag skulle ha :o så det var inte helt enkelt hellre ... 
Typiskt också det är skola imorr :( näää Anyway ... detta lovet har varit jättekul , jag  var på läger, hänga med kompisar till Stan (Laak ) , ja.. va mer kan ja säga jo att bara chillade ... inget speciellt annars . 
Lyssna på Day26 nya låt Imma Put it on her ( skit grym ) med Yung Joc & Diddy .  

Missa inte Ugly betty nya avsnitt imorr klockan åtta, efter det DH  klockan 21 .
Glad Påsk =P Allihop

Igår i Entré

Publicerad 2009-04-07 15:20:11 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,Body- Gina Tricor
Öronhänge - HM
Klocka - Vet ej
Byxa- Gina Tricor
Tidning - DNA

Igår var jag i Entré med Lakisha . Entré var det inte så mycket folk där :o det var helt tyst och mysigt .. men ändå kändes inte rätt . För i stan ska det vara mycket folk där, specillet när det är lov . Men jag tro nog att folk pallar inte ta buss från där dom bor till Entré, för det tar en halv timme dit så det väl inte så konstigt att folk inte orkar längre ... Men det rätt många som var där i Gina Tricor .
Jag och Lakisha var  Entré typ fyra timmar ... först gick vi in i Gina sedan var vi där en timme ... haha dem har jättefina kläder och typ varje vecka har dem nya kläder . Jag önskar att jag hade alla deras kläder på min garderob (coolt huh =P )
Efter det stack vi till NewYorker, deras kläder är inte lika fina som killanrnas . Speciellt deras koftor , oh jaa dem är jättefina . Dem skulle jag ha köpt men det får nog blir en annan gång , jag byr mig inte om det för killar :o dem passar mest för tjejer så därför borde dem har också har dem snygga koftarna . Sedan så åt vi i Bk ( Buger king ) egentligen ville jag äta china box men eftersom jag hade redan ätit de förra veckan så pallade jag inte ... så vi åt i BK . Cubus har jättefina kläder , men när jag var där så var inte min dag ...:( Men annans var skönt att lov inga läxor , var med kompisar och sånt vidare förresten jag hörde att det skulle regna denna veckan :O :( Jag hoppas att det händer inte imorgon :S för jag ska flärta mitt hår och plus att jag och Lakisha ska till Arena 305 .  Ni som inte vet om de dära jag skriver om det igen och skicka vidare till ALLA som ni känner. Hm... nu ska jag lägga in flipp-bild som jag och Lakisha fotade igår :D Glöm inte att cheka in hennes blogg : www.daynnight.blogg.se"Easterbreak-hiphop den 8:e (imorr ) April klockan 19 på Arena 305 !!! Hiphop & rap mitt under påsklovet och du får inte missa det !! Och det är gratis (luv free stuff =P ) inträde !
Artister som Americol, Eb & Noodle break , Big Sir , PJ , Ackl & några till kommer att sätta fötterna på scenen . Kom och sprid kärlek och umgås genom Musiken Peace =P "


Glöm att det är DH idag kl. 21 kanal5
Glöm inte att komma till Arena imorr
och ha en skön Påsklov =P

Love you

Beautiful day

Publicerad 2009-04-04 20:54:15 i ♥If I ani't livin my life , I don't know wut u call it,

Hejsan iallhop !!! Yes äntligen det är Lov !!! Inga läxor och ingen skola !! 

Eftersom det så underbart fint väder så behöver man inte ens jacka, annans kofta men ändå det räknas med  som en jacka . Idag var jag hemma städade typ hela dan ..sedan gick jag ut Chilla, sen så träffade jag Sandra,Pamela,och stack hos Jenni ifall hon fick komma ut i det fina vädert . Tre st hade solglasögon förutom jag sån mobbad ..bara .. Nä bara för det ska jag också hem och hämta min . Och det gjorde jag :P  alla var ute ,vissa solar , spela fotboll, cyklade runt , killarna spelade fotboll i Bk , köpa glass och sånt vidare ... En sak till Bilden som jag tog idag .... den första med mig och Sandra blir helt cp ..sorry about that=P Efter de så skulle Pamela hem så vi sa hejdå till henne sedan Sandra , Jenni och till slut jag .

Vad har ni gjort idag ??? Imorr längtar jag tills klockan sju för då ska jag till träning ( BIgMAcin ) !! 

Pusshej 

Ps. Gladpåsk allihopa :P

Will never forget this moment XD BigMacin xD 29/3-09

Publicerad 2009-04-02 15:38:45 i ♥D@nce from the hood,


 Söndags förra veckan ... var jag i stan med BigMacin (alltså dans.gruppen ) vi skulle överraska vår danslärare då Samira . Som ska snart flytta till USA kind a sad :( kommer att sakna henne så himla mycket :/ men iaf vi kommer att har en annan danslärare och hon känner  vi redan så .... det lugnt .
överraskning till Samira och det blir helt kaso :p ... medan vi skulle kalla henne och binda fast ögonen så att hon kunde inte ser det så plöstligt kom hon gående med sin hund skulle gå hem ??? kan ni tänka att  hon såg det !!! Alla blir helt chockat alla bara vad gör hon här ?? tänkte alla ... ?? va konstigt att hon kom hit utan att nån ringde henne och vi som presic skulle kalla henne ,så var hon  där stårende och bara glor på vägen . Najjj överraskning blir förstörd :( men iaf hon blir överglad och chockat samtidigt ...hon trodde först att nån hade tagit namnet från oss . Men det var inte så... alla blir glada och ledsna speciellt jag :( det här minnet tänker jag aldrig glömma efter allt hon har gjort för mig och gruppen, som har blivit en familj full med glädje .....Skall inte börjar gråta här ... :/


Va fint väder det har blivit nu för tiden ... :D like that Vi vill har Sommar !!!
Ha en skön Torsdag
Pusshej

Om

Min profilbild

Elli

Hej! Jag kallas för Elli .Bor i Malmö och trivs med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela