Lizzie

I'm still standing, you can't take this joy away

DRAMA BETWEEN NICKI MINAJ AND RIHANNA!!!!

Publicerad 2010-04-10 09:54:04 i ♥Celebrities,

Tidigare sa vi ni om Nicki Minaj tillkännagivandet via Twitter att hon inte kommer att ansluta sig Rihannas kommande konsertturné. Tja vi får ordet via flera medier att det fanns någon dramatik på väg ner bakom kulisserna. Uppenbarligen var Rihanna inte alltför glad när hon hörde att Nicki Minaj skulle gå med i tur bara för att hon kände att det varma kvinnliga rappare skulle stjäla hennes skina under turnén.

En insider förklarade: "Ingen [i Rihannas läger] är panik än, men det finns stora oro över att Rihanna har kulminerat och är på nedsidan av hennes musikkarriär. Nicki [Minaj] togs i att sälja biljetter, men Rihanna ville inte henne. "Någon nära till Young Money påstås sagt:" Nicki är inte ett förband, och vi skulle aldrig sätta henne där ute så. "

I slutändan krävde Rihanna att Nicki Minaj släppas från turnén och när Nicki fick ordet i denna röra, nådde hon personligen ut till Rihanna och låt oss bara säga det var inte mycket trevligt samtal ...

Den insider sade också: "Jag bara hörde en sida av samtalet, men [det] var en hel del svordomar kastas fram och tillbaka.

Do you think Rihanna has any reason to be jealous of Nicki Minaj, and vice versa?


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elli

Hej! Jag kallas för Elli .Bor i Malmö och trivs med mina vänner.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela